ECHIPA INIMA CULORILOR

TEODORA MARINCU

DIRECTOR EDUCAȚIONAL

 

Pasiunea mea a fost întotdeauna să lucrez cu copiii! De aceea, de mai bine de zece ani, nu am bucurie și împlinire mai mare decât să petrec timp cu copiii, să-i învăț ceea ce știu și să mă las învățată de ei. Grădinița este prima călătorie pe cont propriu din viața unui copil. Personal, consider că tot ceea ce îi învățăm, pe plan educațional, emoțional și social în această perioadă, va determina ce fel de adulți vor fi în viitor.
Fiecare zi alături de copii este o aventură… una frumoasă, provocatoare și plină de experiențe noi, care mai de care mai deosebite, iar eu abia aștept să explorăm acest nou teritoriu împreună.

ALINA CERNESCU

KINETOTERAPEUT

 

Copiii sunt cele mai de preț daruri ale părinților, iar ceea ce vă propun eu este să facem echipă pentru a-i crește sănătoși! Acum zece ani mi-am propus să ofer copiilor șansa de a se dezvolta frumos prin activitatea lor favorită – jocul. Astfel, ca și kinetoterapeut am elaborat programe de exerciţii profilactice, unde ne “jucăm” cu un scop bine definit, să avem un corp sănătos și armonios.
Daca vă întrebați: ”De ce kinetoprofilaxie?” Răspunsul e simplu: ”Pentru că este mai uşor să previi decât să tratezi”.

RALUCA MARIA CIONCA

PROFESOR LIMBA ENGLEZĂ

 

Copiii pot fi asemănați cu niște bureți, absorb rapid ceea ce aud și văd. Acum zece ani am început să experimentez predarea unei limbi străine copiilor între un an și 14 ani… a fost extraordinar! M-am perfecționat în educația timpurie și am văzut generații crescând și învățând engleză într-un mod natural, distractiv, interactiv, iar rezultatele lor de peste ani au fost uimitoare! Copiii vedeau lecțiile de engleză că o “lume de lego”, ca un “spectacol de teatru”, ca “un loc unde abia aștepți să te întorci”. Ceea ce eu îmi propun este ca lecțiile de engleză să fie acea pată de culoare care să completeze frumos tabloul care se desfășoară în rama Grădiniței Inima Culorilor!

ContactEAZĂ-NE

Dacă ai întrebări, îți stăm la dispoziție. Folosește formularul alăturat pentru a ne contacta, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.