Ziua porților deschise

9-10 Noiermbire

Programul atelierelor:

Vineri, 9 Noiembrie: 17:00 – 19.30
Sâmbătă, 10 Noiembrie: 10:30 – 13:00

Storytelling

Timpul de povești este unul dintre momentele favorite ale copiilor! 
Ralu ne va duce într-o călătorie la Ferma Apple Tree, unde vom citi o poveste în engleză și vom vedea ce ușor este să înveți o limba străină prin joc de rol și cântecele într-un mediu frumos, creat de Inima Culorilor!

Kinetoprofilaxie

Jocurile te învață despre caracter, te învață să respecți anumite reguli, te învață să lupți întotdeauna, să nu te lași învins, te învață despre viață… 
Alina ne va pregăti un traseu motric prin care vom învăța că fiecare are ritmul lui, fiecare are curajul lui, dar, cu siguranță, fiecare copil este un învingător!

ABC Darul emoțiilor

Cabinetul de Psihologie Laura Berghea Caia ne propune un club de povești, unde vom citi un basm terapeutic, care ne va învață că deși există probleme, ele pot fi rezolvate cu ajutorul gândirii creative și al unei atitudini pozitive.

Universul curiozităților

Toți părinții știu ce înseamnă perioada “DE CE-ului?”, acea curiozitate care vine din dorința arzătoare a copiilor de a învăța lucruri noi. 
Așadar, Teo ne va duce în lumea curiozitatilor prin cântece, jocuri, experimente, toate însoțite de voie bună și distracție.

Micii bucătari

Gătitul este pasiunea copiilor… și cea mai bună metodă de învățare este experimentare. Abia așteptăm să vedem mânuțele iscusite pregătind o rețeta specială de biscuiți, care sperăm că îi va face să păstreze un loc special în inima lor pentru Clubul Educațional Inima Culorilor.

Formular înscriere: